Cautare

61621 de rezultate pentru "notele la examenul de suplinire din 6 august 2010 din jud caras se" (8.80 secunde)
Senatorul independent Ioan Talpes va renunta la procesul de calomnie pe care l-a intentat presedintelui Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde (PD), dupa ce acesta a afirmat public ca regreta cele spuse la adresa senatorului.
Echipa de handbal masculin, Energia Pandurii Targu Jiu, s-a clasat pe locul patru la turneul amical dotat cu Cupa Banatul, dupa Poli Timisoara (cinci puncte), HC Caras Severin (patru puncte) si "U"
Localnicii dintr-o comuna din Caras-Severin ii acuza pe primar si pe secretara lui de furt. ... Satui de nedreptati, localnicii s-au strans in fata primariei si au cerut raspunsuri.
Este ancheta interna in Politie, dupa ce Europol a publicat o inregistrare audio din care reiese ca un adjunct de la IPJ Caras-Severin hartuieste mai multi politisti.
MISCAREA DE REZISTENTA: ... Cu ceea ce i s-a intamplat pana in 1989 ar fi avut material pentru cel putin trei filme despre sine, ar fi putut turna un fel de cantec despre mine insumi cu urias succes de casa.
In plina vacanta de vara va asteptam cu mic cu mare la "Targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!" organizat in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din sos. Kiseleff nr.3, de vineri 25 iulie, pana duminica, 27 iulie, intre orele 10-18.
Cod portocaliu de canicula, luni si marti, in opt judete Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis duminica avertizari cod portocaliu si galben de canicula si disconfort termic accentuat pentru zilele de luni si marti.
Presedintele Consiliului Judetean Caras Severin a fost implicat, noaptea trecuta, intr-un carambol. Romeo Dunca a ajuns cu masina in sant dupa ce a fost lovit de un TIR.
Profi Rom Food are noi planuri de accelerare a dezvoltarii retelei, planuri finantate atat din resurse proprii, cat si cu ajutorul unui imprumut in suma de 177 milioane de lei, de la Banca Europeanaa pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si Raiffeisen Bank.
la Muzeul National al Taranului Roman In perioada 25 - 27 iulie, intre orele 10 si 18, e prilej de tocmit si de stat la povesti cu mesterii, de plimbat, de admirat si de targuit, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman!
Presedintele Traian Basescu a trimis vineri Parlamentului o cerere de reexaminare asupra legii privind prelungirea pana la finele lui 2010 a termenului de acordare a contravalorii in lei a trusoului pentru nou-nascuti.
Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor au desfasurat, in perioada 23 februarie-10 martie, o actiune de control tematic cu privire la respectarea prevederilor legale la comercializarea produselor cosmetice. Au fost verificati 1.197 de agenti economici (producatori, importatori, distribuitori si vanzatori).
La data de 9 martie 2011, Sectia 25 Politie a fost sesizata de catre Dispeceratul 112 - Sector 6 Politie cu privire la faptul ca la o adresa din sectorul 6, persoane de sex masculin sustrag componente din fier vechi.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
La data de 19 august 2011, in jurul orei 18:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe Bd. ... Sing de 20 de ani, cetatean chinez cu resedinta in judetul Ilfov, care a condus un autoturism marca Opel fara a poseda permis de conducere.
Urmare a escaladarii fenomenului infractional privind furturile de cablu telefonic, in perioada ianuarie-februarie 2011, lucratori ai Serviciului Investigatii Criminale din cadrul Politiei Sectorului 3, in colaborare cu lucratori ai Biroului de Investigatii Criminale de la Sectiile 10 Politie au desfasurat activitati in vederea identificarii si stoparii unor asfel de infractiuni.
La data de 05 mai 2011, ora 16:00, S. MARIAN de 24 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe str. ... MARIA de 19 ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
La data de 5 iunie 2011, in jurul orei 16.00, Serviciul Furturi de Autovehicule a fost sesizat cu privire la faptul ca politisti din cadrul Sectiei 13 Politie l-au depistat pe Bdul Th. ... DAVID de 44 de ani din jud.
Roche Romania Diagnostics Division anunta o crestere a vanzarilor, in anul 2010, cu 10.2 %, comparativ cu anul 2009, la 86.9 milioane lei, consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata.
Claudia Pirvoiu publica pe HotNews.ro articolul cu titlul "Unde s-au dus 11 miliarde de lei din Fondul National de Dezvoltare? Deturnare de fonduri sau inginerie contabila pentru acoperirea deficitului bugetar", pe care il puteti citi in continuare.
google-analytics.com